2012. november 11., vasárnap

Zsebibaba Gesztelyben! - A gesztelyi baba-mama klub börzéje és játszóháza december 4.-én



A szervezők szeretettel várják azokat az érdeklődőket, akik gyermekük kinőtt ruháit, megunt játékait elhoznák a börzére csere céljából! (0-7 éves korig!)
Gazdát cserélhet sok értékes holmi! Babaváráshoz, a gyerek ruháztatásához és játékainak beszerzéséhez nagyszerű alkalom nyílik a börzén!
Gyermekére a játszóházban felügyelnek a szervezők.
A rendezvény helyszínéül a gesztelyi Művelődési Ház szolgál majd, kapunyitás reggel 9 órakor.

A szervezők várják továbbá az adományokat cégektől, civil szervezetektől vagy magánszemélyektől! Gyermekjáték és ruha, a játszóházhoz szükséges gyerekbútorok és bármi, a játszóházban hasznosítható eszközt szívesen fogadnak Vasadi Mónika és Tóth Rita szervezők. 
 
 KEDDENKÉNT FÉL 10-TŐL VÁRUNK BENNETEKET, KEDVES ANYUKA ÉS GYERMEKE(I)!



A gesztelyi Zsebi-baba klubról írja röviden Vasadi Mónika:
2012. augusztus közepén indítottuk el a baba-mama klubunkat. Régebben is volt már hasonló kezdeményezés, de kevesen éltek a lehetőséggel. Mivel én is kismama voltam, szerettem volna egy olyan klubot létrehozni, ahol megbeszélhetem másokkal az anyasággal kapcsolatos problémákat, kérdéseket, foglalkozásokat szervezhetünk, a gyermekeink a közös játék segítségével szocializálódhatnak. Simon István Polgármester Úr nagyon örült az ötletnek, helyiséget biztosított számunkra. Az önkéntes anyukák reklámkampányának köszönhetően egyre többen jártak el klubunkba, kezdetben csütörtökönként, aztán keddenként. A klub hamar kinőtte a könyvtárszobát, és egy újabb klubszobát kaptunk. A lelkes anyukák szőnyeg-, függöny-, játék-felajánlásainak hála sikerült berendezni a helyiséget.
Október elején sikeres babaruha-börzét tartottunk, ahol több száz kinőtt ruha, megunt játék cserélt gazdát. 
Október 19.-én ellátogattunk a Gyermekálom Óvoda Halacska csoportjába, ahol betekintést nyerhettünk a leendő óvodai életbe. Az ott zajló csodálatos munka láttán megnyugodhattunk gyermekeink jövőjét illetően.
Köszönöm minden önkéntes anyukának, a Polgármester Úrnak, a védőnőknek és óvodai dolgozóknak, Tóth Laci bácsinak és dolgozóinak a rengeteg segítséget és támogatást.

Vasadi Mónika, Zselyke anyukája, a program gesztelyi mentora.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése